Open menu

Zorgvoordeel voor de medewerkers en vrijwiliggers van Proteion

Zorgvoordeel voor de medewerkers en vrijwilligers van Proteion
Vragen? 010 - 288 44 85

Over de collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering biedt veel voordeel omdat u als werknemer of vrijwilliger van Proteion deel uitmaakt van een groter geheel. Wij bieden u de mogelijkheid uw zorgverzekering af te sluiten met maar liefst tot 10% korting op uw basisverzekering en 15% korting op uw aanvullende verzekering. U bespaart zo al snel tientallen euro's per jaar!

Deze website is speciaal voor medewerkers en vrijwilligers van Proteion. Hier kunt u het aanbod van onze collectieve zorgverzekeringen bekijken en meer lezen over het collectiviteitsplan.

De voordelen voor u zijn onder andere:

  • Doordat wij de zorgverzekering collectief inkopen, kunnen wij u een hoge korting aanbieden
  • Ook uw partner en kinderen kunnen van deze korting gebruik maken.

Wie mogen deelnemen aan de collectieve verzekering?
Alle actieve medewerkers en vrijwilligers van Proteion mogen deelnemen aan deze collectieve regeling evenals partners en kinderen (tot 18 jaar gratis). Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen en aanvullende tandartsverzekeringen.

Opzeggen huidig contract?
Bij een overstap naar een andere ziektekostenverzekering moet de huidige verzekering worden opgezegd. Dit wordt automatisch verzorgd door de nieuwe verzekeraar indien u ingaat op het aanbod voor 31 december. U heeft dan nog tot 31 januari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Hoe kunt u deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van Proteion?
Natuurlijk wilt u eerst weten of de collectieve zorgverzekering beter is dan uw huidige zorgverzekering. Daarom hebben wij een handige tool waarmee u snel uw huidige zorgverzekering met andere zorgverzekeringen kunt vergelijken. En daarna kunt u direct overstappen!

Enkele labels zijn uitgesloten van de collectieve verzekering. Dit zijn onder andere: CZdirect, ZieZo, Zekur, Bewuzt, Univé en PMA.